• DOLAR 32.376
  • EURO 34.986
  • ALTIN 2325.865
  • ...
Resulullah`a Mektup
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bilal gibi Ebuzer gibi zulme reva görüldüler. Sadece seni sevdikleri için senin muhabbetine kutlu doğumlara katıldıkları için davanı yüklendikleri için ya Resulallah. Kimisi de Yasir ve Sümeyye gibi şehadeti içtiler kana kana işte en son örnek Şehid Ubeydullah, Ubeydullah abimiz de sana koştu gülümseyen yüzüyle ya Resulallah.

Sen gittin gideli ehli beytin katledildi, emanetin olan Kuran yakıldı, yırtıldı üstüne içkiler konuldu ya Resulallah. En çok sevdiğin namazla alay edildi. İçinden çıkmak istemediğin mescitler, medreseler vardı ya Resulallah. O mescit gibi mescitler ahırlara çevrildi, namaz yerine defileler yapılmaya başlandı bu yerlerde, camilerden atıldık derneklerimiz basıldı ve seni seven binler belki dünyada milyonlar zulüm ve esaret içinde..

Oysa bizler canımızda gitse siper olmalıydık ya Resulallah. Hazreti Ebubekir gibi Ebu Ducane gibi Ali gibi… Hubeyb gibi savunmalı sevmeliydik seni ve davanı… Ve küfür nasıl cesaret buldu mümine karşı nasıl korkmaz oldu bizlerden ya Resulallah..

Bize şefaat diye nasıl karşına çıkacağımızı vallahi bilemiyoruz. İşte bizler Mustazaflar yine kardeşlerin olmak için kıyamdayız, ayaktayız uğraştayız, senin ümmetinden olmak için ve Allaha kulluk yapabilmek için gece gündüz hizmetteyiz gittikçe büyümekteyiz ya Resulallah. Allah Azze ve Celle şahit sende şahit ol ve bizi ümmetinden ahir zaman kardeşlerinden kabul et. Ne olur şefaatini esirgeme seni seviyoruz seni seviyoruz seni seviyoruz.

Beheşti Arslan / Bursa - Yaş: 14

Bu haberler de ilginizi çekebilir