• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Van'da bir kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı olaya ilişkin bir kişi yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Konuyla ilgili Van Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Van'ın Gevaş ilçesi Dereağzı Mahallesinde 17 Nisan günü saat:17.30 sıralarında M.S.Ö (Mahalle Muhtarı), Y.Ö. ve R.Ö. isimli şahıslar ile aynı yerde ikamet eden M.H.Ö. isimli şahıs arasında geçmişe dayalı husumet nedeni ile tartışma çıkması üzerine, M.H.Ö. isimli şahsın tartıştığı kişilere tabanca ile ateş etmek suretiyle yaraladığı, olayın devamında hastaneye kaldırılan M.S.Ö. (Mahalle Muhtarı) isimli şahsın 18 Nisan günü öldüğü hatırlatıldı.

 

Valilik açıklamasında, olayda yaralanan Y.Ö. ve R.Ö. isimli şahısların hayati tehlikelerinin devam ettiği, olayın şüphelisi M.H.Ö.'nün olay yerinden suç aleti ile birlikte firar etmesi üzerine söz konusu şahsın yakalanması koordineli bir çalışma başlattığı belirtildi.

Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin JASAT timleri ile müşterek operasyon başlattığı belirtilen açıklamada, şüpheli ile bağlantılı ve yardım yataklık ettikleri tespit edilen 14 şahsın muhtemel saklanma/barınma adresleri tespit edilerek 4 ayrı adreste adli arama faaliyetinin icra edildiği ifade edildi.

Olayın faili olarak aranan şüphelinin yakalanması için başlatılan operasyonda, M.H.Ö. İpekyolu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayın faili olarak yakalanan M.H.Ö.'nün gözaltı ve adli işlemlerinin halen devam ettiği, soruşturmanın ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir