• DOLAR 32.501
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2435.06
  • ...
Bağlar Belediyesi yol ve park çalışmalarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Asfaltlama ve park, peyzaj çalışmalarına devam eden Bağlar Belediyesi bu kapsamda Dericiler Sitesine bin ton asfalt dökerken ilçenin Bağcılar Mahallesi Orhan Doğan Caddesi üzerinde 1131 ve 1139'uncu sokakların bulunduğu 25 bin metrekarelik bölgede yeşil alan çalışmasını hayata geçiriyor.

Ramazan ayına rağmen birçok noktada çalışan Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla çok sayıda esnafın yer aldığı Diyarbakır Dericiler Sitesi'nin iç yolları 20 yıl sonra yenilendi.

Önce yolun alt yapısını yenileyen ekipler, ardında asfalt döşeme çalışması gerçekleştirerek sitenin bulunduğu alandaki kötü görüntüleri ortadan kaldırarak site içi yolları modern hale getirdi. Bu hizmet için yaklaşık bin ton asfalt kullanıldı.

Bağlar Belediyesi, hayata geçirdiği çok amaçlı park projeleriyle ilçenin yeşil alan hacmini artırarak vatandaşlar için doğal ve dinlenme alanları meydana getirerek ilçenin çehresini değiştiriyor.

Son 2 yıldaki 7'nci projenin inşasına Bağcılar Mahallesi Orhan Doğan Caddesi’nde 25 bin metrekarelik alanda başlandı.

Bağlar Belediyesi, birbirinden önemli özellikleri barındıran projeyi Bağcılar Mahallesi Orhan Doğan Caddesi üzerinde 1131 ve 1139'uncu sokakların bulunduğu 25 bin metrekarelik bölgede hayata geçiriyor.

Salgın ve Ramazan ayına rağmen çalışmaları aksatmayan belediye ekiplerine teşekkür eden Beyoğlu "Milletimize hizmet etmek için gönül birliği yapmış bu fedakâr çalışma arkadaşlarımızın emeğiyle daha çok güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Yeşil alan sayımız artsın, vatandaşımızın nefes alabileceği oksijen depoları fazla olsun diye gayret ediyoruz. Son iki yılda 7 park projemizi hayata geçirdik. Hepsinin taşıdığı ayrı güzellikler var. Şehrimizin çehresini değiştiriyor. Bu parkımızı da inşallah en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız." ifadelerini kullandı. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir