• DOLAR 32.574
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2435.002
  • ...
Tipik Sol Zihniyeti! Her şeyden nemalan!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Yorum - Yusuf Can

Seçim meydanlarına bas bas bağırıp seçim vaadi vererek “Seçildiğim takdirde Suriyelileri ülkelerine geri göndereceğim!” diyen Kılıçdaroğlu’nun sesi hala kulaklarda çınlıyor.

Kaldı ki bu sözlerinden döndüklerine dair en küçük bir emare yok, tam tersi her fırsatta Türkiye’deki Suriyeli mültecileri ve İdlib’tekileri koşulsuz bir şekilde Baas Rejiminin vicdanına(!) terk etmek gerektiğinden dem vuruyorlar.

Yani ölümün, işkencenin ve resmi köleliğin vicdanına!

Hal böyle iken CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, son günlerde İktidarla yeni hesaplaşma konularından biri olan “128 milyar nerede?” meselesine alakasız bir şekilde Aylan Bebeği de malzeme etmiş.

Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından Aylan bebeğin fotoğrafını paylaşarak üzerine “128 milyar nerede?” sorusunu  soruyor.

Tabii ki insan merak ediyor;

Bu neyin aklı? Diye.

Yani;

-Bu bahsi geçen 128 milyar Alan Bebek ve benzerleri için harcandığından dolayı  mı CHP rahatsız?

Öyle ya sürekli “Vatandaşın parasını Suriyelilere yediriyorlar!” diyerek halkı Suriyelilere karşı dolduruşa getirip propaganda yapan bir CHP var.

-Yok eğer ‘Neden Aylan bebek ve diğer Suriyeliler için daha fazla para harcanmadı?’ diye soruyorsa o zaman 128 milyar nerede? Diye sormasının bir anlamı yok. Demek ki harcanmış ama yetmemiş oluyor.

Görülen o ki tam bir mantıksızlık hâkim.

Kaftancıoğlu ve danışmanları neye oynuyorlar anlaşılır gibi değil.

Aylan bebek ve diğer Suriyelileri ölüme terk etme zihniyetinde olan kendileri olmasına rağmen bu işten de nemalanmaya çalışıyorlar.

Tipik SOL zihniyeti.

Bu zihniyet, Cami avlusunda Müslümana saldırıp “Yetişin adam öldürüyorlar!” diye bağıran Yahudi zihniyetine ne kadar da benziyor!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir