• DOLAR 32.539
  • EURO 34.81
  • ALTIN 2493.206
  • ...
SON DAKİKA
CHP'li Yarkadaş'tan oruç düşmanlığı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TFF, futbolcuların ve teknik direktörlerin taleplerine ve kamuoyunun tepkisine rağmen ramazan ayında maç saatlerinde değişikliğe gitmedi. Bunun üzerine bu akşam oynanan Samsunspor- Bursaspor maçında futbolcular yine saha kenarında oruçlarını açmak zorunda kaldı.

ORUÇ DÜŞMANI!

Futbolcuları bu durumda bıraktığı için Türkiye Futbol Federasyonuna yoğun tepki gösterildi. Ancak CHP’li Barış Yarkadaş TFF’yi eleştirmek yerine oruca olan düşmanlığını ortaya koydu. Yarkadaş, iftarlarını maç ortasında açmak zorunda kalan futbolcuların fotoğrafının üstüne, “Bu nedir şimdi? Kime gösteriş yapıyorsunuz?” yazdı.

“MAÇA ARA VERİP İFTAR YAPARSA NE MAHSURU VAR”

Yarkadaş’ın kin dolu paylaşımına kısa sürede içerisinde çok sayıda kişi tepki gösterdi. Bedirhan adlı bir sosyal medya kullanıcısı, “Gösteriş değil insanların inançlarına saygınız olsun niye sürekli bazı geri zekalı güruha malzeme veriyorsunuz isteyen inancını istediği gibi istediği yerde yaşasın Futbolcu 2 dakika maça ara verip iftar yaparsa ne mahsuru var oda tv nin ipi ile kuyuya inmeyin artık ayıptır!” ifadeleriyle Yarkadaş’a adeta ders verdi.

“ÇOCUKLAR NİYE, KİME GÖSTERİŞ YAPSINLAR”

HazarÇınarbabası adlı bir diğer kullanıcı ise “18-20 yaşında siyasetle alakası olmayan çocuklar niye, kime gösteriş yapsınlar. Her şeyi yaftalamaya gerek yok. Tribünde defalarca oruç açtım. Kimseye de gösteriş yapmadım. Muhalefetini iktidar ile yap, bu ülkenin çocukları ile değil.” şeklinde cevap verdi.

“İNSANLAR İNANÇLARINI YAŞIYORLAR”

Ünal Büyükyılmaz ise şöyle dedi: “İnsanlar inançlarını yaşıyorlar. Federasyon 19:00 daki maçları 20:15 de başlatması gerekirken sahada oruç açan insanlara show yapıyprsun demek akıl tutulmasıdır.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir