• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
AÖF Vize Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

Anadolu Üniversitesi AÖF Vize Sınavları koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl da online olarak yapıldı. Sınav 2 hafta sonuna yayıldı ve yoğun katılımla gerçekleşti. Sınavlarını bitiren Anadolu Üniversitesi Öğrencileri “AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusunu soruyor. “AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusunun cevabı haberimizde…

VİZE SINAVI DEVAM EDİYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Vize Sınavlarının ilk oturumu 9 Nisan tarihinde başladı. 2 ve 6. Yarıyıl sınavlarının yapıldığı oturum 12 Nisan tarihinde sona erdi. Daha sonra 17 Nisan’da ikinci oturum başladı ve bu oturumda da 4 ve 8’inci dönem sınavları yapıldı. Vize sınavları 19 Nisan'da sona erdi.

AÖF VİZE SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ANADOLU ÜNİVERSİTESİNDEN AÇIKLAMA GELDİ!

Anadolu Üniversite sosyal medya hesaplarından, “AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?” sorusunun cevabı verildi. Üniversiteden yapılan açıklamada, “Sınav sonuçları, tüm sınav süreçleri tamamlandıktan sonra açıklanacaktır. Lütfen bu süreçte sadece üniversitemiz ve açıkçöğretim sistemimizin kurumsal sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden yapılan bilgilendirmeleri takip ediniz” ifadelerine yer verildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir