• DOLAR 32.511
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2447.897
  • ...
ATA AÖF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Atatürk Üniversitesi AÖF Vize sınavları bu yıl koronavirüs nedeniyle online olarak yapıldı. 16 Nisan’da sona eren sınavın sonuçları merakla bekleniyor. Şimdi öğrenciler merakla “ATA AÖF Vize Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı mı?  sorularının yanıtını bekliyor. Detaylar haberimizde…

ATA AÖF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?  

ATA AÖF Vize Sınav Sonuçları ile ilgili bekleyiş sürüyor. 16 Nisan’a kadar sınavlarını yapan öğrenciler şimdi sonuçları heyecanla bekliyor. Geçen yıl yapılan online sınavlardan sonra öğrenciler bu yıl daha tecrübeli olarak sınava girdi. Ancak 16 Nisan’da sona eren ATAAÖF Vize Sınavları ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. ATA AÖF Vize Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak henüz bilinmiyor.

ATAAÖF’ten FİNAL SINAVI AÇIKLAMASI

Öğrenciler ATA AÖF Vize Sınav Sonuçlarını beklerken Üniversiteden bir açıklama geldi. Atatürk Üniversitesi’nden yapılan açıklamada final sınavlarına ilişkin önemli bilgilere yer verildi. Açıklamada, “Açıköğretim Fakültemizin değerli öğrencileri; Yapmış olduğumuz görüşmeler ve istişareler sonucunda Covid-19 küresel salgın sürecinde yüz yüze sınav uygulamalarının oluşturabileceği olumsuzluklar dikkate alınarak 2020-21 Bahar Yarıyılı final ve bütünleme sınavlarının çevrimiçi (online) olarak yapılmasına karar verildi.” denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir