• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2324.805
  • ...
65`inde Müslüman Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Taşköprü Müftülüğü`ne müracaat eden Anne Tosun, İlçe Müftüsü Yusuf Uzun`un eşliğinde kelime-i şehadet getirerek Müslüman olurken, kendi isteğiyle Zeynep adını aldı.

Gördüğü bir rüya üzerine Sevgi Pınarı Derneği Başkanı Necmi Güneş`i arayarak rüyasını anlatan ve Müslüman olmak istediğini söyleyen Anne Tosun`un isteği yerine getirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Anne (Zeynep) Tosun, yıllardır Müslümanlar ile komşuluk edip iç içe olduklarını, geçtiğimiz günlerde ise gördüğü bir rüyada; ezan sesi dinlediğini, ezanın ardından oruca kalktığını ve ardından kendisine Müslüman olmasının söylendiğini, bu rüyadan etkilenerek hiç kimsenin önerisi olmadan Müslüman olma kararını verdiğini söyledi. Tosun, bundan sonra bir Müslüman olarak hayatına yön vereceğini ve kutsal topraklara gitmek istediğini belirtti.

Taşköprü Sevgi Pınarı Derneği Başkanı Necmi Güneş ise Anne Tosun`u uzun süredir tanıdığını ve etrafında sevilen, örnek bir kişiliğe sahip olduğunu, birkaç gün önce kendisine Müslüman olma isteğini söylediğinde ise çok sevindiğini söyledi. Necmi Güneş, 65 yaşında İslam`ı seçen Anne Tosun`a, Sevgi Pınarı Derneği olarak Taşköprü`den kutsal topraklara gidecek ilk umre seyahatinde kutsal topraklara gönderme sözü verdi.

Cihan

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir