• DOLAR 32.642
  • EURO 35.166
  • ALTIN 2502.554
  • ...
Siirt Belediyesi ve Kızılay aşevinden Siirt halkına sıcak yemek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hayırseverlerin destekleriyle aşevinde hazırlanan yemekler, görevli personel tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor.

Siirt Belediye Başkan vekili danışmanı Mehmet Şefik Erden, aşevinin hizmete girdiğini belirterek, kentte ihtiyaç sahibi ailelere yemek verdiklerini söyledi.

Aşevinin iftar yemeği verdiğini kaydeden Erden, "Aşevinden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşımız sahip çıktı. İnsanlarla paylaşmayı, bölüşmeyi ve birbirimize yardımcı olmayı, destek olmayı da öğrenmiş olduk. Bu duyguları da geliştirmiş olduk. Yardımda bulunanlardan Allah razı olsun. İlimizde böyle güzel bir seferberlik başlatmış olduk ve bunun manevi hazzı da bizleri son derece mutlu ediyor." dedi.

Kızılay Siirt Şube Başkanı Nihat Altunç da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar vakti sıcak yemek ulaştırdıklarını belirterek, destek veren Siirt Belediyesi ve Vefa Sosyal Destek grubuna teşekkür etti.

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci de yaptığı açıklamada, “Belediyemizin bütün birimlerini virüs ile mücadele konusunda seferber etmiş durumdayız. İhtiyaç sahibi, evinde yemek yapma durumu olmayan vatandaşlarımıza bu sıkıntılı dönemde destek oluyoruz.” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir