• DOLAR 32.343
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2239.851
  • ...
Kudüs Gönüllüleri İstanbul'da yardım faaliyetlerini sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Salgın sebebiyle işsiz kalarak mağdur olan aileler başta olmak üzere yetim, dul ve fakirlere yardım ulaştıran Kudüs Gönüllüleri, kısa süre önce başlattığı Ramazan çalışmaları kapsamında çok sayıda aileye ayni ve nakdi yardım ulaştırdı.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili yazılı değerlendirmede bulunan Kudüs Gönüllüleri İnsani Yardım Komisyonu Başkanı Recai Yurdan, "2021 Ramazan Kumanyamız tüm hızı ile devam ediyor. Geçen yıl salgın dolayısıyla başlattığımız kumanya ve nakit yardımı bugüne kadar devam etti. Salgın sebebiyle başlattığımız yardım çalışmalarımıza Ramazan kumanyaları ile devam etik. Kurban çalışmamızda 500 aileye 5'er kilo et dağıttık. Bu yılda üç ayların girişi ile bazı ailelere kumanya bazı ailelere nakit yardımlarına başladık." dedi.

Yardım faaliyetlerinin artarak sürdüğünü belirten Yurdan, "Hayırseverlerin bize ulaştırdıkları yardımlarını muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelere, özellikle de salgın sürecinde işinden çıkarılmış olan kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Özellikle Suriyeli mülteci kardeşlerimize nakit ve Kumanya yardımı götürdük. Kudüs Gönüllüleri olarak muhtaç ve mazlum insanların ırkı dini ya da mezhebine bakmadan yardım ulaştırıyoruz. Arkadaşlarımızdan, dostlarımızdan kampanyamıza destek olmalarını istiyoruz. Gelin bu hayır çalışmasında sizin de bir katkınız olsun." diye konuştu. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir