• DOLAR 32.561
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2430.055
  • ...
SON DAKİKA
Düğün dönüşü kaza: 7 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat`taki bir akrabalarının düğün merasimine katıldıktan sonra Batman`a dönen Ahmet Hüseyinoğlu idaresindeki otomobil şarampole uçtu. Kazada, Ahmet Hüseyinoğlu ve eşi Sare Hüseyinoğlu ile yaşları 1 ile 13 arasında değişen 5 çocuğu yaralandı.
 
Edinilen bilgilere göre, kaza Midyat-Batman Karayolu`nun 3. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Midyat`taki bir akrabalarının düğün merasimine katılan Ahmet Hüseyinoğlu (33) idaresindeki 47 LJ 312 plakalı özel otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.
 
Kazada, otomobilde bulunan sürücü Ahmet Hüseyinoğlu ve eşi Sare Hüseyinoğlu (32), çocukları Şehmus (13), Hüseyin (11), Hasan (8), Pelin (5) ve Jiyan (1) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Midyat Devlet Hastanesi Acil Servisinde kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan durumu ağır olan anne Sare Hüseyinoğlu ve 13 yaşındaki oğlu Şehmus Hüseyinoğlu Kızıltepe İlçesi Devlet Hastanesine sevk edildiler. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
(Mehmet Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir