• DOLAR 32.567
  • EURO 34.812
  • ALTIN 2491.533
  • ...
Öğretmen Okullarının 165. kuruluş yıldönümü kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Öğretmen Okullarının 165. kuruluş yıldönümü programı Batman İMKB Anadolu Öğretmen Lisesinde gerçekleşti.

 

Öğretmen Okullarının 165. kuruluş yıldönümü programı için Batman İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine gelen Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa`yı öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

 

Batman İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda gerçekleşen Öğretmen Okullarının 165. kuruluş yıldönümü kutlama programına Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Eğitim Denetmenler Başkanı, Şube Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.

 

Program saat 14.00`te saygı duruşu ve okunan istiklal marşıyla başladı. İstiklal marşının ardından günün anlam ve önemini Batman İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ferit Altun yaptı. Altun konuşmasında Öğretmen Okullarının kuruluş amaçları ve faydalarına ile yetiştirdiği kaliteli öğrenci profilini anlattı.

 

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından öğrencilerin şiir, oratoryo gösterisi, folklor ve seslendirdikleri türkülerle program devam etti. Programın ardından resim sergisi gezildi ve verilen kokteyl ile program sona erdi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir