• DOLAR 32.428
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.97
  • ...
Mersin'de cinayet zanlıları tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Silifke İlçesi, Mukaddem Mahallesinde ikamet eden ve 02 Nisan 2021 tarihinden itibaren kayıp şahıs olarak aranan B.D.K. isimli bayan şahsı arama çalışmaları kapsamında jandarma ekiplerinin, yapmış oldukları araştırmalar sonucunda kayıp şahsa ait telefon sinyalinin en son 30 Mart 2021 tarihinde Silifke İlçesi Kırobası Mahallesinde alındığını tespit etmiş ve kayıp şahsı arama çalışmalarını bu bölgeye yoğunlaştırıldığı belirtildi.

Jandarma, yapmış olduğu aramalar sonucunda 5 metre derinliğindeki boş su kuyusu içerisinde üzeri taş ile kapatılmaya çalışılmış, elleri bağlı bayan bir şahsa ait cesede ulaştı.

Bulunan cesedin yapılan teşhisinde kayıp şahıs olarak aranan B.D.K isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Kayıp şahsın öldürülmüş olduğunun anlaşılması üzerine Jandarma ekipleri olayın fail yâda faillerinin tespiti için yaptığı araştırma sonucunda şüpheli 3 kişiyi tespit ederek Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde arama yaparak elde edilen delil ve bulgular sonucunda (3) şahsı gözaltına aldı.

Şüpheli şahıslar Jandarmaya verdiği ifadede kasten öldürme olayını kendilerinin gerçekleştirdiğini itiraf etti. Şahıslar, kasten tasarlayarak adam öldürme suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir