• DOLAR 32.352
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2308.306
  • ...

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi Hastaneleri Kalp Hastanesi ve Çocuk Hastanesinde Poliklinik ve Klinik hizmeti veren doktorlara karanfil dağıtan çocuklar, doktorların \"14 Mart Tıp Bayramını\" kutladı. Öğretmenleri eşliğinde Kalp Hastanesine gelen öğrencileri hastane girişinde karşılayan Başhekim Prof. Dr. Sait Alan, küçük öğrencileri makam odasında ağırladı. Ziyarete gelen öğrencilere hediyeler takdim eden Başhekim Sait Alan, \"Öğrencilerimizin bizleri unutmamaları, bu anlamlı günümüzde hatırlamaları, çiçek vermeleri bizleri son derece memnun etti. Bu nedenle öğrencilerimiz ve bu ziyareti organize eden öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.\" dedi.

 

\"Kalp Damar Hastalığına Yakalanmamak için Altı Altın Öneri\"
Küçük öğrencilere Kalp sağlığının önemini ve korunma yollarını anlatan Başhekim Alan, `Kalp Damar Hastalığına Yakalanmamak İçin Altı Altın Öneri` başlıklı yazıyı öğrencilere verdi. Başhekim Sait Alan, \"Akşam eve gittiğinizde anne ve babanızın yazıyı mutlaka okumalarını tavsiye ediyorum.\" dedi.

 

Öğrencilerin öğretmenleri ise \"Doktorlarımızın tıp bayramını kutlamak için öğrencilerimizle birlikte Dicle Üniversitesi Hastaneleri başhekimini ziyarete geldik. Bütün doktorlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bu vesileyle kutluyoruz.\" diye konuştular.

 

Gerçekleştirilen ziyaret sonunda öğrenciler, hastaneler Başhekimi Sait Alan ve Kalp Hastanesi doktorlarıyla hatıra fotoğrafı çekti. (Ayetullah Turgut - İLKHA)