• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kervanından Ramazan mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli coğrafyalarında din, dil, ırk ayırımı yapmadan fakir, muhtaç ve yetimlere umut olmak adına insanı yardımlar yapan Umut Kervanı Vakfı, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Ramazan ayına ulaşmanın sevinciyle Allah'a ham ile başlanılan mesajda, "İnsanlık olarak pandemi sebebiyle dünya zorlu bir imtihandan geçiyor inancımız gereği zor ve sıkıntılı durumlarda yardımlaşma ve dayanışma daha da önem arz etmektedir. Varlık sahibi olanlar muhtaç ve düşkün durumda olanları gözetmelidirler ki sıkıntıların üstesinden daha da rahat gelinebilsin. Rahmet ayını fırsat ayı bilerek yardımlaşma konusunda seferber olmalıyız. Bu süreçte yanı başımızda olan ihtiyaç sahiplerinden başlayarak elimizin ulaşabildiği imkânlarımızın elverdiği ölçüde dünyanın neresinde bir mazlum ve muhtaç varsa ona ulaşmalı derdi ile dertlenmeliyiz." denildi.

Muhtaçlara yardım ellerini uzatmak için hayırseverlere çağrıda bulunulan mesajının devamında şu ifadelere yer verildi:

Umut Kervanı olarak bu noktada hayırseverlerimize bir kez daha seslenerek Allah'ın size verdiği rızıktan sizler de muhtaçlara verin ki, Allah da sizlere karşılığını kat kat versin. Rahmetin sağanak sağanak yağdığı Ramazan ayının ümmete hayırlar getirmesini, insanlığın şifa bularak virüs salgınından kurtulmasını, zor ve sıkıntılı durumda olanların huzur ve sükûneti erdiği Ramazan olmasını rabbimizden niyaz ederiz. Ümmetin Ramazan'ı mübarek olsun." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir