• DOLAR 32.328
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2299.693
  • ...
SON DAKİKA
IHO EBRAR Ramazan ayı yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Asya, Afrika ve Balkanlar başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde yardım çalışması yapan IHO EBRAR, Türkiye'de de birçok il, ilçe ve belde de Ramazan ayı yardım çalışmalarını sürdürüyor.

2021 yılı Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Türkiye'nin birçok il ve ilçesinde Ramazan öncesinde mağdur ve muhtaçlara gıda kolisi yardımında bulunan IHO EBRAR, bu kapsamda İstanbul'da da farklı zamanlarda birçok ilçede yüzlerce aileye gıda kolisi ulaştırdı.

 

Hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan gıda kolilerini hijyen kurallarına dikkat ederek muhtaç ailelere ulaştıran IHO EBRAR, zengin ve fakirler arasında gönül köprüleri kurmaya devam ediyor.

Dernek, İstanbul’da sürdürdüğü yardım çalışmaları kapsamında Ekrem Apaydın isimli hayırseverin bağışladığı çok sayıda kumanyayı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

"Hayırseverlerin desteği sürdükçe yardım çalışmalarımız da devam edecek"

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında konuşan IHO EBRAR Türkiye Koordinatörü Sabahattin Ugar "İstanbul'da Ekrem Apaydın kardeşimizin verdiği gıda yardımlarını Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Allah kardeşimizden, ailesinden razı olsun. Onları kaza ve belalardan muhafaza etsin. Yardımlarımızı yurt içi ve yurt dışında birçok ülkede sürdürüyoruz. Mazlum coğrafyalarda hayırseverlerimiz verdiği yardımları, zekâtları, Kur'an-ı kerim hediyelerini dağıtmaya devam ediyoruz. Hayırseverlerimizin destek ve katkıları sürdükçe yardımlarımız da devam edecek inşallah." dedi. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir