• DOLAR 32.602
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2497.616
  • ...
Bu süreçte herkes sorumluluk içinde hareket etmeli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP-İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin bir dizi açılış ve program nedeniyle bugün Gaziantep`e geldiler.
 
İki bakan Kendirli Kültür Merkezinin açılışından sonra , Gaziantep Ticaret Odası`nda gerçekleştirilen "Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni"ne katıldı. törenin ardından gazeteciler İçişleri Bakanı Muammer Güler`e çözüm süreciyle ilgili sorular yöneltti.
 
Bir gazetecinin, PKK yöneticisi Murat Karayılan`ın KCK davalarının bitmesi yönündeki açıklamalarıyla ilgili yöneltilen soruya da cevap veren Güler, "Onların hepsi değerlendirilecek. Süreci biz adım adım takip ediyoruz. O konudaki temasları yapan ilgili kuruluşlar var. Onlarla beraber bunun değerlendirmesi yapılacak. Şimdilik hemen yorum yaparak birtakım şeyleri deşifre etmek istemiyoruz ama tabi bütün bu görüşmeler belli bir prosedür çevresinde yürüyecek." dedi.
 
Bu süreçte her kesin sorumluluk içinde hareket etmesi gerektiğini belirten Güler, " Bu süreçte herkes sorumluluk içerisinde, elini taşın altına koyarak eylemleriyle, söylemleriyle bu sürece katkı verecek davranışları sergilemesidir. Biz diğer ayrıntılarla uğraşmıyoruz. Önemli olan Türkiye`nin geleceğini, milli birlik ve kardeşlik projesi içerisinde, herkesi kucaklayacak biçimde, ülkenin geleceğinin güven ve huzur içerisinde olacağı bir ortamı sağlamaktır." ifadelerini kullandı.
(Şefik Mert- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir