• DOLAR 32.571
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2437.781
  • ...
Batman Valisi eğitim kurumlarında incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 


BATMAN- Batman Valisi Yılmaz Arslan, eğitim kurumlarına inceleme ziyaretleri kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi ve Merkez Kuyubaşı TOKİ Anadolu Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Vali Arslan`a ziyaretleri sırasında Vali Yardımcısı Şener Çağlar`ın yanı sıra kamu kurum yöneticileri ve teknik personel eşlik etti.

 

İstanbul Büyükşehir İHL`de inceleme
İlk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`ni ziyaret eden Vali Arslan, spor salonu ve dersliklerde incelemelerde bulundu. Vali Arslan, okul binasındaki çatlaklar ve donanım eksiklerinin bir an önce giderilmesi talimatını verdi.

 

Lise öğrencileri münazara yaptı
Okulun spor salonunun yanı sıra sınıflarını gezen Vali Arslan, öğrencilerin konferans salonunda düzenledikleri \"Çevrenin korunmasında çevre mi etkili yoksa yasalar mı?\" konulu münazarayı izledi. Vali Arslan, münazara esnasında cep telefonuyla fotoğraf çekip, etkinliği sosyal medyada paylaşmayı da ihmal etmedi.

 

Münazaranın ardından öğrencilere hitap eden Vali Arslan, onlara derslerine çok çalışmaları ve her alanda başarılı olmaları tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerin isteklerini de dinleyen Vali Arslan, kütüphane ve spor malzemeleri taleplerinin karşılanacağını ifade etti. Vali Arslan, akıllı tahta ve tablet bilgisayarların ise zamanı geldiğinde dağıtılacağını sözlerine ekledi.

 

Anadolu Lisesi inşaatında inceleme
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmam Hatip Lisesi`ndeki ziyaretini tamamlayan Vali Arslan, 24 derslikli Merkez Kuyubaşı Toki Anadolu Lisesi`nin temel inşaatında da incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ile Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Vali Arslan daha sonra buradan ayrıldı. (Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir