• DOLAR 32.584
  • EURO 34.922
  • ALTIN 2431.42
  • ...
İşgal rejiminin baskın zulmü sürüyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejimi birimleri, Beytlahim'in doğusundaki Hendaze bölgesinde HAMAS'ın seçimlerde aday gösterdiği isimlerden biri olan esir Hasan Verdiyan'ın evine baskın düzenledi ve evde arama yaparak oğlu Mahmud Verdiyan'ı alıkoydu.

Esir Hasan Verdiyan'ın evine baskın düzenleyen işgalci siyonistlerin barbarca davrandığı, kasıtlı olarak evi tahrip edip eşyalara zarar verdiği belirtildi.

İşgal rejimi zindanlarında 20 yıldan fazla esir tutulan HAMAS liderlerinden Hasan Verdiyan, "Buluşma Yerimiz Kudüs" listesinden aday gösterildikten sonra geçen hafta yeniden alıkonulmuştu.

Baskınlarına sabah saatlerine kadar devam eden işgal rejimi birimleri, Beytlahim'in doğusundaki Harmele köyünde, yaşları 22 ila 24 arasında değişen 4 Filistinlinin evine baskın düzenleyerek onları işkence merkezlerine götürdü.

El-Halil'in kuzeyindeki Beyt Ummer beldesine düzenlenen baskın sırasında ise Filistinli mücahitler ile işgal rejimi birimleri arasında çatışma çıktığı ve işgalcilerin attığı bombalardan çıkan yoğun gazdan çok sayıda kişinin etkilendiği kaydedildi.

Kudüs'ün kuzeydoğusundaki el-İseviyye köyüne de baskın düzenleyen siyonist işgalcilerin burada 3, Ramallah'ta 2, Cenin'in güneyindeki Kabatiye beldesinde de 4 Filistinliyi alıkoyduğu belirtildi. (İLKHA)

 



Bu haberler de ilginizi çekebilir