• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakan Gül’ün vefat eden annesi son yolculuğuna uğurlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bir süredir yakalandığı Covid-19 hastalığı Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Bakan Gül’ün annesi Saliha Gül (75), dün akşam saatlerinde vefat etti.

Saliha Gül’ün cenazesi hastaneden alınarak cenaze aracıyla Gaziantep’e getirildi. Sabah Asri Mezarlığa getirilen Gül’ün cenazesi, Baheddin Nakıpoğlu Camii’nde ikindi namazının ardından cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş kıldırdı.

 

Merhume Saliha Gül için helallik istenmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Bakan Gül, cenazeye katılan ve taziyelerini ileten herkese teşekkür ederek Covid-19 salgını tedbirleri nedeniyle annesi için taziye kurmayacaklarını belirtti.

Merhume Saliha Gül’ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

Cenaze namazına, Bakan Gül’ün babası Cemil Gül ve ailesinin yanı sıra, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, birçok yetkili, Gaziantep Valisi Davut Gül, milletvekilleri, siyasi parti ve STK başkanları ile kanaat önderleri katıldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir