• DOLAR 32.538
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2433.102
  • ...
RAMAZANA HAZIRIZ!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Rahmet ve mağfiret ayı ramazan yaklaştıkça İslam dünyasındaki heyecan da artıyor. Bu ramazan ayı da geçen yıl gibi koronavirüs gölgesinde geçecek. Teravih namazlarında camilerden uzak kalacak Müslümanlar, ramazanın bereketini evlerine taşıyacak.

Doğruhaber ailesi olarak biz de bu rahmet ikliminden istifada edebilmeniz için çalışacağız.

RAMAZAN’A ÖZEL FETVALAR

Alimler ve Medreseler Birliği Fetva Kurulu’nun büyük bir titizlikle cevaplandırdığı soruları haberleştirerek siz değerli okuyucularımızla bulaştıracağız. Ramazan ayına özel merak edilen; zekât, oruç, fitre ve daha birçok konu ile ilgili fetvaları okuyucularımızın ilgisine sunacağız.

ALİM VE KANAAT ÖNDERLERİNİN RAMAZAN TAVSİYELERİ

Ramazan ayı boyunca değerli alimlerimizin ve kanaat önderlerinin ramazan tavsiyelerini sizlerle buluşturacak bu rahmet ikliminden daha fazla yararlanmanız için siz değerli okurlarımıza destek olacağız.

HER GÜNE BİR AYET BİR HADİS

Doğruhaber’in klasikleri arasında yer alan ve büyük beğeniyle takip edilen ‘bir ayet, bir hadis, bir söz’ köşemiz ramazan boyunca da sizlerle olacak. Bu ayet ve hadisleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak siz de sevdiklerinizin faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

KISA HİKAYELER

Ramazan boyunca kısa ve anlamlı hikayeleri siz değerli okurlarımızla buluşturacağız.

HABER-YORUMLAR

Ramazan boyunca Türkiye ve Dünya gündeminden uzak kalmamanız için son dakika haberleri, günün öne çıkan haberleri ve gündemdeki olaylara ilişkin yorumları da hızlı ve güvenilir bir şekilde siz değerli okurlarımızla buluşturacağız.

İFTAR VE SAHUR MENÜLERİ

Ramazan ayının vazgeçilmesi olan iftar ve sahur menülerini siz değerli okurlarımız için özel olarak hazırladık. Editörlerimiz ibadetlerimizi yaparken bize bir yandan sağlıklı kalmamıza da yardımcı olacak iftar ve sahur menülerini her güne özel olarak hazırladı.

RAMAZAN VE SAĞLIK

Ramazan ayında tutulan oruçlar hem maddi hem de manevi hastalıklara şifa oluyor. Uzman diyetisyenlerin ve doktorların ramazan ve oruç hakkındaki tavsiyelerini sizlerle buluşturacağız.

RAMAZAN MÜBAREK OLSUN!

Doğruhaber ailesi olarak; editörlerimizle, grafikerlerimizle, teknik ekibimizle ramazan ayının rahmet ikliminden faydalanmanız için hazırlıklarımızı tamamladık. On bir ayın sultanı ramazanın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

RAMAZAN KATEGORİSİ İÇİN TIKLAYIN

Bu haberler de ilginizi çekebilir