• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
`Gazeteciler hak ettikleri değeri görmüyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı Uğur Kapuci, Batman`da ve bölgede yayın yapan Radyo Yüksel`e misafir oldu.

Radyo Yüksel`in sahibi Yüksel Çiftçi`nin hazırlayıp sunduğu programda, Batman gündemi ile ilgili yayına katılan Mezopotamya Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti Genel Başkanı Uğur Kapuci, programda cemiyetlerinin kurumsallaşması için gayret göstereceklerini söyledi.
Gazetecilerin dikkatli ve titiz davranmaları gerekiyor.

Yüksel Çiftçi`nin sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Kapuci, Batman`da görev yapan gazetecilerin hak ettikleri değeri görmediklerini söyledi. Bunun sebeplerinin iyi araştırılması gerektiğine vurgu yapan Kapuci, "Gazeteciler Batman`da hak etmesi gereken değeri görmeleri için daha dikkatli ve titiz davranmaları gerekiyor. Gazete sahipleri, yazarlar ve muhabirlerin bunu yapmaları halinde, menfaatlerini daha iyi bir şekilde koruyacaklarını söyleyebilirim. Bunun yanında da gereken değeri en iyi şekilde göreceklerinden eminim" dedi.

"Radyolar, ciddi projeler üretmelidirler"
Radyo programlarının daha iyi ve kaliteli bir şekilde yayın yapmaları için radyo sahiplerinin ve sunucularının çok dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunan Kapuci, "Radyoların eski günlerine kavuşmaları için sunucuların ciddi programlar hazırlaması gerekmektedir. Radyoların müzik kutusundan ibaret olmadığını hepimiz biliyoruz. Radyo programlarının daha geniş bir dinleyici kesime hitap etmesi isteniyorsa, sunucuların işlerini daha iyi şekilde yerine getirmeleri gerekir. Ve bu konuda ciddi projeler üretmelidirler" diye konuştu.
(Mehmet Mikyas - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir