• DOLAR 32.596
  • EURO 34.822
  • ALTIN 2508.413
  • ...
Valilikte sınav analiz toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Toplantıya Vali Mustafa Hakan Güvençer, Vali Yardımcısı N. Tahir Şimşek, İlçe Kaymakamları, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı bu toplantının yapılmasında ki amacın Bingöl`de ki eğitim ve öğretime yönelik değerlendirmenin yapılması olduğunu ifade ederek, \"Bingöl`de eğitimi daha kaliteli hale getirmek için çabalıyoruz. Eksiklerimiz var bunları da tamamlayarak Bingöl`ü eğitimde daha iyi yerlere getireceğiz\" dedi.



Vali Mustafa Hakan Güvençer toplantıda bir konuşma yaparak, \"Bir taraftan eğitim ve öğretim faaliyetinin eğitim ayağında bizler toplumumuzun değerlerinden, Bingöllü hemşerilerimizin sahip olduğu değerlerden yola çıkarak, onları sahiplenerek onları canlandırmaya çalışıyoruz. Bir yandan da hayatta bir yere gelebilmek, kariyer sahibi olabilmek, başarılı olabilmek için çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu akademik başarıyı yükseltmek durumundayız\" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından toplantı eğitim ve öğretime yönelik verilerin değerlendirilmesi ile sona erdi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir