• DOLAR 32.606
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2411.447
  • ...
Kürdistan İslami Hareketi Temsilcileri Batman`da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - 2013 Dünya Mustazaflar Haftası etkinliklerine katılmak üzere Batman`a gelen Irak Kürdistan`ı İslami Hareketin Dışişleri sorumlusu Haci Aso Kenedi, İçişleri Sorumlusu Muhammed Hoşnaf, Erbil Hareketi İslami Diyanet Hocası Hendiren Abdullah ve İslami Hareket basın sözcüsü Goran Nuri, Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezini ziyaret etti.


Mustazaflar Cemiyetinin davetlisi olarak Batman`a geldiklerini söyleyen Irak Kürdistanı İslami Hareketinin Dışişleri sorumlusu Haci Aso Kenedi, Dünya Mustazaflar Haftası nedeniyle bölgede düzenlenecek etkinliklere katılacaklarını ifade etti.


Kenedi, "Dünya Mustazaflar Haftası nedeniyle Batman`a geldik. Mustazaflar Cemiyeti bizleri buraya davet etti ve bizlerde burada yapılacak etkinlikleri yerinde görmek ve bu etkinliklere katılmak amacıyla buraya geldik. Bizleri davet ettikleri için Mustazaflar Cemiyetine teşekkür ederiz. Bu ziyaretimiz hayırlara vesile olur inşallah" dedi.


Mustazaflar Cemiyeti Genel Sekreteri Ekrem Gülşen, kendilerini ziyaret eden Irak Kürdistan`ı İslami Hareketi heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: "Misafirlerimiz bizleri kırmayarak Irak Kürdistan bölgesinden geldiler. 2013 Dünya Mustazaflar Haftası programları vesilesiyle değişik yerlerde cemiyetimizin organize edeceği programlarda misafir konuşmacı olarak programlarımıza iştirak edecekler. Kardeşliğimizin pekişmesi açısından bu daveti ve ziyareti son derece önemsiyoruz." (M. Fatih Akgül-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir