• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Üvey annesini öldüren şahıs teslim oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ - Yurtbaşı beldesinde nikahsız dört eşi bulunan 49 yaşındaki Ruhi A.`nın çocuklarından 17 yaşındaki F.A.G, dün kendisi ile yaşıt olan üvey annesi 3 aylık hamile Derya Ö.`yü tüfekle vurup öldürmüştü.

Elazığ`ın Yurtbaşı beldesinde dini nikâhlı 4 eşi bulunan Ruhi A, iddialara göre geçen yıl kendisinden 32 yaş küçük Derya Ö. İle nikâhsız birlikte yaşamaya başladı. Annesiyle birlikte üç ayrı kadınla da ilişkisi bulunan ve bundan dolayı rahatsızlıklar yaşayan Ruhi A`nın oğlu F.A.G, dün Yurtbaşı Beldesi`ne giderek, kendisi ile yaşıt olan üvey annesi Derya Ö ile konuşmak istedi. Konuşma sırasında aralarından başlayan tartışma hakaretlere dönüşünce F.A.G, babasına ait av tüfeğiyle üvey annesi Derya Ö.`ye iki el ateş ederek öldürdü.

Olaydan sonra kayıplara karışan F.A.G, bu sabah saatlerinde jandarmaya giderek teslim oldu. Jandarmadaki ilk ifadenin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, iddiaya göre verdiği ilk ifadede, \"Babam Derya`ya resmi nikah yapacaktı, ben de bunu konuşmak için gitmiştim, ancak Derya bana hakaretler yağdırınca kendimi kaybettim ve babama ait av tüfeğiyle onu öldürdüm\" dedi.

Kendi yaşıtı üvey oğlu F.A.G tarafından öldürülen Derya Ö.`nün ise D.Bakır`lı yoksul bir ailenin 4 çocuğundan biri olduğu, ilkokuldan sonra eğitimine devam etmediği öğrenildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir