• DOLAR 32.377
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2325.779
  • ...
Van basınında öne çıkan başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;


VAN OLAY GAZETESİ: \"YENİ İMAR PLANI OLUMLU ANCAK YETERSİZDİR\"
Van`da Mart ayının başında askıya çıkan Yeni imar planı ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşları`ndan olumlu tepkiler geldi. STK yetkilileri gerekli revizyonların yapılması halinde imarın olumlu sonuçlar vereceğini belirttiler.


GAZETE VAN: VAN BAROSU`NDAN HALEPÇE KATLİAMINA TEPKİ
Van Barosu İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Avukat Muhammed Aksoy, 25 yıl önce yaşanan Halepçe katliamına tepki göstererek,İnsanlığa karşı işlenen bu soykırım suçunun bütün ülkelerce tanınarak, sorumluların uluslar arası ceza mahkemesi önünde hesap vermesini bekliyoruz dedi.


VAN HAVADİS: BASIN`DAN KORUMALARA SİTEM
Van`da görev yapan gazeteciler yakın korumalardan dolayı rahat çalışamadıklarını belirttiler.


ŞEHRİVAN: İŞ YERİ HAK SAHİPLİĞİ AÇIKLANDI!
Van Valiliği 2011 yılında meydana gelen depremden sonra ağır hasarlı olarak belirlenen iş yerlerini ve hak sahipliği listesini açıkladı.


VAN HABER: NEWROZ ÖNCESİ SAĞDUYU ÇAĞRISI
2013 Newroz hazırlıkları tamamlandı. Barış ve uzlaşı sürecinde tarihi bir dönemeç olacak olan 2013 kutlamaları öncesi kentteki emniyet birimleri, BDP Newroz tertip komitesi ve halk kitleleri, bu yılki Newroz kutlamalarında barışı ve kardeşliği hakim kılmaktan yana tavır koydular.


VAN SESİ: SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
Ekonomide Değişim Hareketi VATSO Başkan adayı Necdet Takva: Ekonomide Değişim Hareketi olarak oda seçiminden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz.


VAN GÖLÜ EKSPRES: ABİ VE BERABERİDEKİLER YENİ SU İSALE HATTINI İNCELEDİ
Geçen yıl çalışmaları başlayan 47 kilometrelik yeni su isale hattı ile ilgili çalışmaları inceleyen Van Belediye Başkan Vekili Sabri Abi, halkın kısa süre içerisinde bu suya kavuşması için belediye olarak ellerinden gelen tüm katkıyı sunmaya devam ettiklerini belirtti.


VAN POSTASI: VAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN İSTİKLAL MARŞI`NI EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ
12 Mart istiklal Marşı`nın kabülü ve 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma etkinlikleri çerçevesinde organize edilen yarışmaya Van merkezde bulunan ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarından sonra eğitim bölgelerinde de birinci olan öğrenciler yarıştı.


BÖLGE: TÜM İHALELER ŞEFFAF OLMALI
Van`da meydana gelen deprem sonrası, bir çok kurum depremi bahane ederek kendi yandaşlarına ihaleleri peşkeş çekerken, gazetelerde yayınlanmayan ihaleler sonucu ilde bulunan yerel gazeteler adeta bitirilme noktasına gelmişti. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir