• DOLAR 32.445
  • EURO 34.469
  • ALTIN 2472.773
  • ...
Ağrı'da kaybolan çocuğun 6 saat sonra cansız bedeni Murat Nehri'nde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Saat 17.00 gibi kaybolan Zeynel Abidin Çelik'in yaklaşık 6 saat sonra evinden 4 kilometre uzağında Murat Nehri içinde cansız bedenine ulaşıldı.

Cumali ve Hatice Çelik çiftinin 8'inci çocuğu olan Zeynel Abidin kaybolduğunu fark eden ailesi hemen arama çalışması başlattı.

 

Aramada sonuç alınamayınca aile polise haber verdi.

AFAD başta olmak üzere Emniyet Müdürlüğü, Ağrı Belediyesi ekipleri ile IHH Ağrı Arama ve Kurtarma ekipleri arama çalışmalarına katıldı.

Murat Nehri'ne düştüğü öngörülen Zeynel Abidin Çelik'in bulunması için nehrin kenarında ve içinde arama çalışması yürütüldü.

Saat 23.00 gibi evinden yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta Çelik'i nehrin içinde arayan amca Resul Çelik yeğeninin cansız bedenini buldu. Acı haberi alan Çelik'in yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Baba Cumali Çelik'in çocuğunu nehir suyunda ararken

Küçük çocuğun cansız bedeninin çıkarılmasına IHH Ağrı Şubesi Arama Kurtarma ekibi de şahit oldu.

Arama kurtarma çalışmalarında yer alan IHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin, "Maalesef Ağrı olarak üzücü bir an yaşıyoruz. Saat 17.00 gibi 8 yaşındaki Zeynel Abidin Çelik'in kaybolduğu tespit edilince emniyet güçlerine haber veriliyor. İlgili ekipler arama kurtarma çalışmaları için devreye girdi. Bizde IHH olarak AFAD koordinasyonunda bu arama kurtarma çalışmalarına dahil olduk. Maalesef saat 23.00 gibi Küpkıran Mahallesi bölgesinde köprünün yakınlarında cansız bedenine denk geldik. Cesedi amcası tarafından bulundu ve ambulansa yerleştirildi. Çocuğumuzun cansız bedeni çıkarıldığında amcası tarafından bizde şahit olduk." dedi.

100. Yıl Mahallesi köprüsü yakınlarında bulunan Çelik'in cansız bedeni otopsi yapılmak Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir