• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman basınında bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Batman yerel gazetelerinde bugün yer alan bazı haber özetleri şöyle:

BATMAN BASIN.COM: BATMAN`DA DÜNYA MUSTAZAFLARI RESİM SERGİSİ AÇILDI
Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar Haftası nedeni ile Sevgi-Der tarafından Batman`da düzenlenen resim sergisi açıldı. Dünya Mustazaflar Haftası nedeni ile Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Sevgi-Der (Sevgi Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği) Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde 3 gün sürecek olan Dünya Mustazaflarını konu alan resim sergisi etkinliği düzenledi.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ: HASTANE ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI
Batman Bölge Hastanesinde otomasyon görevlisi olarak çalışan S.İ.`nin silahlı saldırı sonucu ağır şekilde yaralanmasına Sağlık Emekçiler Sendikası (SES) tarafından kınama geldi.

BATMAN MEDYA GAZETESİ: BAKANLIKTAN KÜRTÇE AÇILIMI
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bu yıl kutlanacak 18 Mart`ta kutlanacak olan 98. Çanakkale Zaferi için hazırladığı pankartlarla Kürtçe açılıma imza attı.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ: \"HALEPÇE VE DÜNYA MUSTAZAFLARI HAFTASI\" BASIN AÇIKLAMASINA DAVET
Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar haftası nedeniyle `Batman Hak ve Özgürlükler Platformu` üyesi Hira-Der Cumartesi günü düzenleyeceği kitlesel basın açıklamasına tüm halkı davet etti.

BATMAN UMUT GAZETESİ: 5 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ELEKTRİK KURBANI OLDU
Batman`da, mutfakta eli çıplak tele temas eden 5 yaşında kız çocuğu akıma kapıldı. Ağır yaralanan talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BATMAN PUSULA GAZETESİ: HALEPÇE KATLİAMI BİR KEZ DAHA LANETLENDİ
Halepçe`de 25 yıl önce gerçekleştirilen katliamı kınayan Memur Sen Batman İl Temsilcisi Mehmet Şafi Özperk, katliamın İran İslam devrimini engellemek için yapıldığını ileri sürdü.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ: DEPREME KARŞI HAZIRLIK KONFERANSI
Batman Üniversitesi nde Afetlere Karşı Hazırlık konferansı verildi. Yrd. Doç. Dr. Burak Gürer tarafından verilen konferansa üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

BATMAN POSTASI GAZETESİ: 2 SAAT HİZMET VERMEDİLER
Batman Bölge Devlet Hastanesi çalışanları iş arkadaşları Sabahat İlik`e yönelik Silahlı saldırıyı kınamak için 2 saatlik iş bırakma eylemi gerçekleştirdi.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ: DÜNYA MUSTAZAFLARI RESİM SERGİSİ AÇILDI
Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar Haftası nedeni ile Sevgi-Der tarafından Batman′da düzenlenen resim sergisi açıldı.


BATMAN GAZETESİ: BASIN AÇIKLAMASINA HAZIRLIK
Batman Hak ve Özgürlükler Platformu üyesi Hira Der, Halepçe katliamının yıldönümü ve Dünya Mustazaflar haftası nedeniyle Cumartesi günü düzenleyecekleri kitlesel basın açıklamasına tüm halkı davet etti.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ: ARAÇTA BÖCEK!
Batman Belediyesinde teknik atölye şefi olarak çalışan Ahmet Demir, iki aracında da dinleme cihazını görünce soluğu C. Başsavcılığında aldı. Demir; \"Araçtan ses geliyordu. Kontrol ettiğimde aracın şaşe kısmına monte edilmiş böcek diye tabir edilen dinleme cihazlarını bulunca neye uğradığımı şaşırdım\" dedi. (Veysi Demir -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir