• DOLAR 32.548
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2430.843
  • ...
Restoran sahibi hırsıza iş teklifinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Wallace, Facebook hesabından kırık kapının bir fotoğrafını paylaşarak, "Polis yok, soru yok, oturup size nasıl yardımcı olabileceğimizi ve yürüdüğün yolu nasıl düzeltebileceğimizi konuşalım" diye yazdı.

 

Yaklaşık 8 yıldır Diablos Southwest Grill restoranının sahibi olan Wallace geçen Cumartesi sabah saat 4 civarında bir kişinin restorana girdiğini ve alarm çaldıktan 45 saniye sonra elinde boş bir kasayla restoranın dışına fırladığını söyledi.

CNN’e konuşan Wallace, önce kızdığını, sonra hayal kırıklığına uğradığını ve soygunu gerçekleştiren kişi için çok üzüldüğünü söyledi.

“Hayatında bu yolunu seçtiği için üzülüyorum ve pişmanlık duyuyorum. Ayrıca bunu her yaptığında maruz kaldığı risklerin boyutunu da düşünüyorum” dedi.

Wallace ayrıca aynı kişinin yakın zamanda en az iki mağazayı daha hedef aldığını düşündüğünü söyledi. Dükkân sahiplerinin kendisine hırsızlık teşebbüsünün kurbanı olduklarını söylediklerini ve mağazalarının güvenlik kameralarının aynı failin görüntüsü ile eşleştiğini sözlerine ekledi.

Wallace, Paskalya hafta sonunda gerçekleşen soygun olayını affederek yanıt vermenin yapılacak en güzel şey olduğunu ve bu davranışının açık bir şekilde yanlış yolda olan ve bocalayan birine akıl hocalığı yapmak ve ona yol göstermekle ilgili olduğunu söyledi.

KAYNAK: Şarku’l Avsat

Bu haberler de ilginizi çekebilir