• DOLAR 32.372
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2325.69
  • ...
Prens Hamza'ya yardım eden Mossad ajanıymış!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD merkezli haber sitesi Axios, Ürdün'de dış güçlerle birlikte ülkenin güvenliğini hedef alan birtakım faaliyetlere karışmakla" suçlanan Prens Hamza'nın ev hapsinde tutulması ve üst düzey isimlerin gözaltına alınmasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya attı.

Axios, siyonist rejimli  iş insanı Roy Shaposhnik'in Prens'e yardım ettiğini öne sürdü.

Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen es-Safedi'nin dün düzenlediği basın toplantısında dış güvenlik servisleriyle bağlantılı birinin Prens Hamza'nın eşiyle iletişime geçip, kendilerini yurt dışına çıkarmayı teklif ettiğini söylediğinin anımsatıldığı haberde, bahsedilen kişinin Shaponishnik olduğu kaydedildi.

Ürdün yönetiminin ABD hükümetiyle de ilişkileri olan Shaponishnik'i, Mossad ile bağlantılı olmakla suçladığı belirtildi.

Siyonist rejimli  iş adamı Mossad bağlantılarını reddetti

Öte yandan, Axios Muhabiri Barak Ravid, Shaponishnik'in kendisiyle iletişime geçtiğini ve Ürdün hükümetinin "darbeye yardım" suçlamalarını reddettiğini belirtti.

Shaponishnik'in hiçbir zaman Mossad ile bağı olmadığını söylediğini aktaran Ravid, arkadaşlık ilişkilerinden dolayı Prens Hamza ve ailesine yardım teklif ettiğini de kabul ettiğini belirtti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir