• DOLAR 32.377
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2325.606
  • ...
"Mahremiyet Eğitimi" modülü revize edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Modül, sahadaki çalışanların geri bildirimleri ile ihtiyaçlar göz önüne alınarak revize edildi. Bu doğrultuda ailelere, çocuk hizmetleri alanında çalışan ve çocukla temas eden tüm çalışanlara yönelik "Çocuklarda Mahremiyet Bilinci" eğitim modülü hazırlandı.

Revize edilen modülde, Mahremiyet, Gelişim Dönemlerine Göre Mahremiyet, Bebeklik Döneminde Mahremiyet, Okul Öncesi Dönemde Mahremiyet, İlköğretim Döneminde Mahremiyet, Ergenlik Döneminde Mahremiyet, Dijital Mahremiyet ve İstismara Maruz Kalmış Çocuğa Yaklaşım gibi başlıklar yer alıyor.

Bakanlık, çocuk hizmetleri alanında çalışan personelin ve hizmet sunulan ailelerin desteklenmesi amacıyla, 2018 yılında hazırlanan "Mahremiyet Eğitimi Modülü" ile İl Müdürlükleri bünyesinde bulunan çocuk hizmetleri biriminde görevli tüm personel, Sosyal Ekonomik Destek (SED) hizmetinden yararlanan aileler, Bakanlığa bağlı özel kreş ve gündüz bakım evlerinde görev yapan çalışanlar, veliler ve koruyucu aileleri kapsayacak şekilde bugüne kadar yaklaşık 90 bin kişiye eğitim verdi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir