• DOLAR 32.595
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2512.008
  • ...
1 gün evli kaldı: Her ay 700 lira nafaka ödüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kastamonu’nun merkeze bağlı Pehlivan köyünde ikamet eden 32 yaşındaki Mustafa Duman, 6 yıl önce tanıştığı ve daha sonra evlendiği kadınla bir gün evli kaldı. Daha sonra kayıplara karışan kadın Mustafa Duman’a dava açtı.

KAÇARAK EVLENDİLER

Ayşe’nin ailesinin evliliğe karşı çıkması üzerine Mustafa Duman ile Ayşe anlaşarak kaçtı. Otobüsle Kastamonu’ya gelen Mustafa Duman ve Ayşe, burada resmi nikah kıyarak evlendi.

AİLESİ GÖTÜRDÜ

Ardından Ayşe’nin ailesi, İstanbul’dan gelerek kızlarını tekrar geri götürdü. Bir daha eşinden haber alamayan Duman, el broşürleri bastırarak eşini aramaya başladı.

AYLIK 700 LİRA NAFAKA ÖDEMESİNE KARAR VERİLDİ

Televizyon programlarına dahi çıkan Duman, bir gün eline boşanma tebligatı gelince büyük şok yaşadı. Boşanma davasının görüldüğü sırada 2017 yılında 1 gün evli kaldığı eşi Ayşe için aylık 700 lirada nafaka bağlandı. 3 gün de hapis yatan Duman, iş bulamadığı için nafakasını ödeyemedi ve 15 bin lira borçlandı.

HAKKINDA 7 TANE DAVA AÇILDI

Zaman zaman evine icra gelen Duman, 4 yıldır eşinden boşanamadığını belirterek, hakkında da 7 tane davanın açıldığını söyledi. 1 gün evli kaldığı eşi yüzünden hayatının karardığını söyleyen Duman, yetkililerden boşanma davasının sonuçlanması için yardım istedi.

KAYNAK: İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir