• DOLAR 32.379
  • EURO 35.055
  • ALTIN 2325.448
  • ...
Memur-Sen Gaziantep Şubesi’nden "Montrö bildirisi"ne tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gök, yaptığı yazılı açıklamada, söz konusu bildiriyi yayımlayan amirallerin millet iradesinden rahatsız olduklarını belirtti.

Gök, millet iradesinin yanında, ahitlerinin arkasında darbelerin, vesayetin, emperyalizmin ve ihanetin karşısında olduklarını ifade etti.

Türkiye'nin Akdeniz'de kendisine vurulmaya çalışılan prangayı Libya ile birlikte uygulamaya koyduğu “Mavi Vatan Projesi” ile kırıp attığını belirten Gök, “Azerbaycan'da kanayan yaramız olan Karabağ sorununun çözümünü sağladı. Suriye'de terör örgütleriyle, senaryosunu siyonizmin çizdiği ve kadrosunu kurup oynatanların ise emperyalistler olduğu büyük israil oyununu bozdu. Katar'da, Karadeniz'de ve dünyanın birçok yerinde Türkiye aleyhine kurgulanan tüm oyunları yerle bir etti.” dedi.

Darbe bildirisi yayımlayan amirallere tepki gösteren Gök, “Ülkemizde şu an dünyanın neresinde olursa olsun, Türkiye aleyhine olan her hareketin karşısında dimdik duran bir siyasi irade ve halk var hamdolsun. Peki, durum bu iken saçma sapan bir bildiriye imza atan emekli 103 amiralin amacı nedir? Bu zavallıların olaylardan habersiz olan bazı insanların kafasını bulandırmaya yönelik ‘Mavi Vatan’ ve ‘Atatürkçülük’ ifadesini kendilerine kalkan ederek aslında Türkiye'nin dışarıdaki güçlü ve dik duruşundan rahatsız olan dış mihrakların sözcülüğüne soyunmuş durumda oldukları aşikardır. Bildirilerinde utanmadan ‘aziz vatan’ kelimesini kullanıp bu milletin aklıyla dalga geçenler bilmelidir ki ‘vatan sevgisi imandandır’ düsturu ile nefes alan aziz milletimizin bağrında yaşayan bizler, o bildiriyi onların eline kimlerin tutuşturduğunu da onların kimlere hizmet ettiklerini de biliyoruz. Bu zavallı ihtiyarların da bilmesi gereken şey şudur; onların da ömürlerince hizmet ettikleri ABD, israil gibi siyonist ve emperyalist batı dünyasının da ve dahi diğer tüm iş birlikçi hainlerin de devri sonsuza kadar kapanmıştır.” ifadelerini kullandı.

Gök, “Bu saatten sonra geriye dönüş yoktur. Tüm dünya mazlumlarının umutla ve özlemle beklediği dünyaya yeniden huzur, mutluluk ve adalet getirecek olan yeni, büyük, güçlü Türkiye yolunda birlik ve beraberlik içinde yürümeye devam edeceğiz ve bu yoldan asla geri dönmeyeceğiz. Ya olacağız ya öleceğiz.” diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir