• DOLAR 32.378
  • EURO 35.004
  • ALTIN 2326.01
  • ...
İmzacı amirallerden  tepkilere cevap!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bildirinin imzacılarından  Atilla Kıyat, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "103 Amiral imzalı bildirimize tepki verenler, belli ki uyku sersemi iken okumuşlar. Sabahleyin, uykularını aldıktan sonra bir daha okurlarsa yaptıkları suçlamalardan utanç duyacaklardır" ifadelerini kullandı.

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz ise, "Amiraller bildirisi üzerinden darbe, vesayet vb ifadelerle mağdur rolünü oynamaya çalışanlara önemli hatırlatma: 15 Temmuz’da aranızdan birileri sessizliğinizi korurken, amirallerin bir kısmı fiziki olarak, geri kalanı ruhen darbeye karşı direnmekteydi. Mağdur edebiyatı boşunadır" ifadelerini kullandı.

Emekli Amiral Mustafa Özbey,  Fahrettin Altun'un açıklamalarına tepki göstererek şu sözlerle tepki gösterdi: "Okuduğunu anlamamış (!) İfade özgürlüğünün ne olduğunu ise, hiç bilmiyor..."

Emekli Koramiral Kadir Sağdıç ise, "Her şey kamuoyu önünde oldu. Açıklama yapmak anayasal hakkımız. Biz de bu hakkımızı kullandık. Soruşturmaya ilişkin bir şey söylemeyeceğim. Biz yayımladığımız açıklamayla görüşlerimizi halkımızla paylaştık." dedi. 

Tümamiral Cem  Gürdeniz "Bizler Mavi Vatan için hapis yatmış insanlarız. Bu son derece yumuşak metni, krize çekerek yanlış algılar yaratılması son derece yanlış" ifadelerini kullandı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir