• DOLAR 32.418
  • EURO 35.447
  • ALTIN 2326.681
  • ...
Batman’dan amirallere seslenen Bakan Soylu: Sabrımızı zorlamayın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik toplantısı için Batman’a geldi. Batman Valiliğinde basına açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, Montrö ile ilgili bildiri yayımlayan 103 emekli amirale çok sert tepki gösterdi. Darbe heveslilerinin zamanının geçtiğini belirten Soylu, kalan bu artıkları da temizleyeceklerini söyledi.

 

Cumhuriyet tarihinin en güçlü noktasında bulunduklarını belirten Bakan Soylu, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde atılan adımlar, elde edilen başarılar düşmanlarımızı ve vesayetçileri çaresiz bırakıyor. Hatta fitneye itiyor, hatta çatlatıyor ve Türkiye’ye yapabileceklerini de etkisiz hale getiriyor.” dedi.

"Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazdırlar"

Bildiri yayınlayan amiralleri zihinsel kabiliyetleri gelişmeyen kişiler olarak vasıflandıran Bakan Soylu, “Biz böylelerini çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar. Öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazdırlar, milleti bilmezdirler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler.” ifadelerini kullandı.

"Sabrımızı zorlamasınlar"

Bunların son kalıntılar olduğunu vurgulayan Soylu, şöyle devam etti: “Bu kalıntılar ya doğal olarak seleksiyona uğrarlar, tarihe ve doğaya karışıp giderler ya da temizlenirler. Büyüyen, güçlü Türkiye olarak tam bağımsızlık sevdamızdır. Bütün mücadelemizi de bunun için gerçekleştiriyoruz. Sabrımızı zorlamasınlar. Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, milletimize, tarihimize, medeniyetimize bağlıyız ve sadığız. Ve biz buradayız.”

"Görevimiz çapakları temizlemektir"

Ülke olarak yapacak çok işleri olduğunu belirten Bakan Soylu, “İşlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu tip çapaklar çıkacak mı? Maalesef geçmiş hastalıkların sirayet ettiği bazı durumların olduğunu görüyoruz. Görevimiz çapakları temizlemektir.” dedi.

Bakan Soylu acilen Ankara’ya geri döndü

Basına yaptığı açıklama sonrası güvenlik toplantısına katılan Bakan Soylu, toplantıyı yarıda keserek acilen Batman’dan ayrılarak Ankara’ya döndü.(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir