• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bağlar Belediyesinin yeni yol ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, Sento Caddesi’ni Bağlar’ın iç bölümüne bağlayan Kuruçeşme-Küçük Gürsel Caddesi bölgesini 10 yıl sonra sıcak asfalt hizmeti ile tanıştırarak çevrede yaşayan vatandaşların ve esnafların yaşadığı ulaşım sorununa son verdi.

Selahaddin Eyyubi Mahallesi ve Toptancılar Sitesi çevresinde parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışması yapan Bağlar Belediyesi, bozularak kullanılamaz hale geldiği için özellikle yağışlı günlerde ve kış döneminde şikâyet konusu olan Kuruçeşme-Küçük Gürsel Caddesi güzergahını asfaltlayarak yolu kullanışlı hale getirdi.

Yapılan hizmetin kendilerini sevindirdiğini belirten 5 Nisan Mahalle Muhtarı Mehmet Karahan, "Burası özellikle esnafın yoğun olduğu hareketli bir yer. Bakımsız olduğu için arabalar geçmekte zorlanıyordu. Bağlar Belediyesi güzel bir çalışma gerçekleştirdi. Sorunları nasıl anlatıyorsak takdir etmesini de bilmeliyiz. Bağlar Belediye Başkanımız sayın Hüseyin Beyoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz." dedi.

Karacadağ bölgesinde yer alan Kırkoyun Mahallesi'ne bağlı Güven ve Tahtareş mezralarında vatandaşlar tarafından yeni yapıların inşa edildiği yerleşim yerlerine yeni yollar kazandırılarak ulaşım sorunu çözüldü.

Şikayetlere konu olan araziler atıklardan arındırıldı

Bağlar Belediyesi, sorumluluk alanında bulunmamasına rağmen havaalanı yolu üzerinde bulunan arazideki atıkları temizleyerek görüntü kirliliğine son verdi.

Çevrede ikamet eden vatandaşların şikâyeti üzerine harekete geçen Bağlar Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, Zümrüt Kent bölgesinde bulunan arazide çalışma başlatarak aralarında kimyasal maddelerinde bulunduğu atıkları temizleyerek alanı güzel bir görüntüye kavuşturdu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir