• DOLAR 32.385
  • EURO 35.056
  • ALTIN 2325.822
  • ...
Canan Karatay neden televizyonlara çıkartılmıyor?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı açıklamalarla sürekli gündemde olan Prof. Dr. Canan Karatay, salgınla birlikte ekranlara çıkamaz oldu. İlaç şirketlerinin ipliğini pazara çıkardığı için defalarca hakkında soruşturma başlatılan Karatay'a ekran boykotu uygulandığı yorumları yapıldı.

"KORKU SATIYORLAR"

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Canan Karatay'ın en son katıldığı televizyon programında söyledikleri nedeniyle ekran ambargosu uygulandığı iddia edildi. Söz konusu videoda Karatay, "Geçen yıl (2019) sadece Amerika'da 15 milyon kişi grip oldu. Bu rapor 2020 yılının ocak ayında yayımlandı. Bunlardan 8 bin 300 kişisi ise vefat etmiş. Ölenler ise hastalığı ve yaşlı olanlar. Grip virüsünün aşısı olmaz. Ben bunu hep söyledim. Korku satıyorlar. Ben bunları söylüyorum diye kıyamet kopuyor. Halkımızın bilmesi gerekiyor. Gribin aşısı olmaz. Bu sene virüs aşısı üretiliyor, 2016 virüsüne karşı" ifadelerini kullandığı görülüyor. 

ÖRTÜLÜ AMBARGO MU VAR?

Yine Canan Karartay gibi geleneksel tedavi yöntemlerini tavsiye eden İbrahim Saraçoğlu ve Yavuz Dizdar gibi isimler de koronavirüs sürecinde neredeyse hiç ekranlara çıkartılmadı. Türkiye'nin sağlık konularında gündeme ilişkin değerlendirmeleriyle yön veren bu isimlerin salgın sürecinde ekranlara çıkarılmaması örtülü ambargo var yorumlarına neden oldu. 

Ayrıca twitterda binlerce kişi Canan Karatay'ın ekranlara geri dönmesi için paylaşımlar yaptı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir