• DOLAR 32.428
  • EURO 35.031
  • ALTIN 2325.97
  • ...
Kuyucak Kaymakamı ölü bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aydın Valiliği, Kaymakam Kurt'un ölü bulunmasına ilişkin açıklama yaptı.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt, Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 2 Nisan 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Edinilen bilgiye göre 2018 yılından bu yana Kuyucak Kaymakamı olarak görev yapan Yılmaz Kurt, akşam saatlerinde kendisine ait özel aracıyla Didim'e gitti. Yılmaz Kurt, 19.00 sıralarında koruması ve şoförüne "Hakkınızı helal edin" şeklinde mesaj attı. Yapılan teknik takip sonucu cenazesi Didim'de bulunan Kaymakam Kurt'un beylik silahıyla kafasına sıkarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Yılmaz Kurt kimdir?

1976 yılında Trabzon/Çaykara'da doğdu. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere'de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı. 2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkâri Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanmış olup, 17 Eylül 2018 tarihinde göreve başladı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir