• DOLAR 32.584
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2426.381
  • ...
Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu ilçeye bağlı 48 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Belediye meclisi toplantı salonunda ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıya Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi, birim müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda diğer kurumların görev ve yetki alanına giren sorunlar da dile getirilirken, Beyoğlu bunları ilgili kurumlarla paylaşarak çözüm için takipçi olacağını kaydetti.

Son iki yılın değerlendirmesi ve önümüzdeki sürecin planlaması şeklinde gerçekleşen toplantıda konuşan Beyoğlu, belediyenin kaynaklarını milletin hizmetine sunarak gerek kırsalda gerekse merkezde ciddi bir başarı elde ettiklerini söyledi.

Muhtarlara hitaben konuşan Beyoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Her zaman ve her koşulda gece gündüz demeden her tarafa ulaşmaya çalıştık. Bunu tek başımıza değil tabi siz değerli muhtarların gayretleri ve çabaları sonucu beraber başardık. İmkanlarımızı da gönlümüzü de sizlere ve aziz milletimize sonuna kadar açtık. Sizlerle bir araya gelip sorun ve taleplerinizi dinleyerek dertleşmek istedik. Benim telefonum 24 saat sizlere açık. Ayrıca sizler için Whatsapp grubu oluşturduk. Sözünü verdiğimiz bütün hizmetleri inşallah hayata geçirerek bir sonraki yılda yeni hedefleri önümüze koyacağız." (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir