• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Bağlar Belediyesi personel maaşlarına yüzde 40 ile 60 oranlarında zam yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yüzde 40 ile 60 arasında değişen oranlarda zam yapan Bağlar Belediyesi tüm personele yüzde 4 ek iyileştirme sağlarken aynı zamanda personel arasındaki yevmiye eşitsizliğine son verdi.

Ön lisans ve lisans mezunu personele daha fazla iyileştirme yapan Bağlar Belediyesi, personelin üniversite okumasını da teşvik etmiş oldu.

Uzun yıllar düşük maaşla çalışmaktan şikayetçi olan personel, yapılan zammın ardından Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Belediyenin kaynaklarını millete hizmet yolunda değerlendirerek iki yılda daha önce yaşanmayan bir değişime imza attıklarını belirten Beyoğlu, "Bizler bu başarılı hizmetleri yaparak halkımızı mutlu ederken tek başımıza değildik. Personelimizin emek ve gayretleriyle bunu başardık. Biz de istedik ki bu kadar emek veren çalışma arkadaşlarımızı mutlu edelim, evlerine huzurlu şekilde gitmelerini sağlayalım." dedi.

Beyoğlu, "Kaynakları doğru ve yerinde kullanırsanız hem halk hizmetle tanışmış olur hem personel bunun gibi zam ve iyileştirmelerle mutlu olarak huzurla çalışmış olur. Biz anlayış ve misyon olarak emek ve emekçi dostuyuz." ifadelerini kullandı. (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir