• DOLAR 32.589
  • EURO 34.868
  • ALTIN 2496.886
  • ...
Siirt Belediyesi'nden vergi taksiti ödeme uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliğinden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri hususunda yapılan açıklamada 2021 yılı birinci taksiti için son ödeme gününün 31 Mayıs 2021 olduğu belirtildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelirler Şefliği, tarafından yapılan açıklamada "Belediyemizce tahsil edilmekte olan 2021 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) birinci taksitinin son ödeme tarihi 31 Mayıs 2021 günü mesai bitimine kadar olup; bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların çevre temizlik vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir.” denildi.

Tarihinde yatırılmayan vergiler için 6138 Sayılı Kanun gereğince günlük gecikme zammı uygulanacağı dikkat çekilen açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için ödemelerin, zamanında yapmaları tavsiyesinde bulunuldu

Vatandaşların borçlarını, Siirt Belediyesi merkez bina giriş katında yer alan veznelerden, belediye tahsilat gişelerinden veya www.siirt.bel.tr internet adresi üzerinden e-Belediye bölümünde yer alan Borç-Sorgula-Öde sayfasından ödeyebilecekleri belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir