• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Türkiye'nin en büyük mahallesi Bağcılar'a dev semt pazarı kuruluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni imar ve inşaat alanı olarak yeni yerleşim yerlerinin hızla arttığı Bağcılar Mahallesi’ne bir semt pazarı daha kazandırıyor.

Heskif Caddesi’nde geçtiğimiz günlerde temeli atılan ve tamamlanma aşamasına gelen park projesinin bitişiğinde hayata geçirilecek semt pazarı, 4 bin metrekarelik alandan oluşacak. Pazar yerinin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlaması bekleniyor.

Bu pazarın yanı sıra ilçenin ihtiyaç duyulan bölgelerinde de pazar alanları kurulması ve mevcut pazarların iyileştirilmesi için de çalışmalar yapılıyor.

Semt pazarlarının sorunları ve yeni kurulacak semt pazarlarıyla ilgili olarak kadın ve erkek pazar esnafının katıldığı istişare toplantısında bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, esnafın sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Esnafın sorunlarını tek tek dinleyen Beyoğlu, pazar esnafının sorunlarına en fazla duyarlılık gösteren yönetim olduklarına dikkat çekerek esnafın ve halkın yararını gözetecek kararları birlikte almaya devam edeceklerini söyledi.

Beyoğlu, "Semt pazarlarının huzurlu ve güvenli alış-veriş noktaları haline gelmesi için bugüne kadar çok önemli mesafe kat ettik. Esnafımızla sürekli bir araya geliyoruz. Bu toplantımız da oldukça verimli geçti. Sorunlarını çözmeye ve yeni pazarlar kurmaya devam edeceğiz. Bağcılar Mahallesi'nde hayata geçireceğimiz pazar yeri halkımıza ve esnafımıza şimdiden hayırlı olsun." dedi. (İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir