• DOLAR 32.368
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.19
  • ...
Mardin’de okullar “Renkli Dokunuşlar Projesi” ile güzelleşiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Renkli Dokunuşlar” projesi kapsamında 40 okulu farklı bir görünüme kavuşturulup güzelleştirildi.

Renkli Dokunuşlar Projesi'nin gerek öğrenciler gerekse de öğrenci velileri tarafından kendilerine çok olumlu geri dönüşlere vesile olduğunu kaydeden Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Duyan, projenin öğrencilere hem kültürel zenginliklerin tanımasına hem de sanatsal bakış açısının kazandırılmasına yönelik olumlu katkılarının olduğuna işaret etti.

Duyan, “Renkli Dokunuşlar projesi okullarımızda bulunan sade ve boş duvarları farklı tema ve görsellerle renklendirip, güzelleştirmeyi hedefliyor. Öğrencilerimizin her gün soluduğu havanın, yaşadığı atmosferin onun hayatında nasıl bir iz bırakacağının farkındayız. Söz konusu okullardaki renklilik, öğrencilerimizin öğrenme motivasyonlarının yükselmesi ve okula olan ilgilerinin artmasına vesile oluyor." dedi

“Hayat paylaşıldıkça, okullar ise renklendikçe güzelleşir.” diyerek sözlerini sürdüren Duyan, “Uygulamaya devam ettiğimiz projemiz kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 40 eğitim kurumumuz çok daha modern, sanatsal ve dekoratif bir görünüme kavuşturuldu. Bu konuda eğitim kurumlarımızı renk katmaya, renkli ortamlar haline getirmeye devam ediyoruz. Projemizle birlikte yaklaşık 40 okulumuzda bulunan rehberlik odalarımızı, köy okullarımızın dersliklerini, anaokullarımızın dış cephelerini resmettik.  Projemize renkli dokunuşlarıyla hayat veren değerli öğretmenlerimiz Mesut Akan, Feyzi Çelik ve Öztekin Genç'e bu vesileyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir