• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Mahir Ünal'dan Ayvatoğlu açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, lüks yaşantısı ve uyuşturucu kullandığına dair görüntüler ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal, "Gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız..." dedi. 

AK Parti Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili AK Parti'den yeni bir açıklama geldi.

Olaya ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "AK Parti olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem de bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız." ifadelerine yer verdi.

Mahir Ünal şunları söyledi:

"AK Parti gereğini yerine getirdi. Hiçbir şekilde sürecin üstü örtülmeden konunun bütün detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Tabii AK Parti olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem de bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız. AK Parti’nin 19 yılını iktidarda geçirdiği 20 yıllık siyasi hayatının sırrı nedir diye soracak olsanız, bunlar şeffaflık, açıklık, hesap verebilirlik ve denetlenebilirliktir. AK Parti bugüne kadar bazı siyasi partiler gibi bir şeylerin üstünü örtmek yerine her şeyi kamuoyunun önünde açık bir şekilde paylaşmıştır."

Bu haberler de ilginizi çekebilir