• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umre yolcuları kutsal topraklardan döndü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - İnzar Hac ve Umre Organizasyonuyla kutsal topraklara giden 120 kişilik ilk Umre kafilesi bugün Diyarbakır Havalimanına iniş yaptı. Mekke`de 8 gün, Medine`de ise 7 gün olmak üzere toplam 15 gün kutsal topraklarda kalan umreciler, yakınları ve sevenleri tarafından karşılandı.


Duygularını dile getiren Nezir Güler, "İnzar Hac ve Umre Organizasyonundan Allah razı olsun, Allah herkese bu umre ibadetini nasip etsin. Çok güzel bir şekilde geçirdik ibadetimizi… Peygamber Efendimizin mezarını ziyaret ettik. Senelerce Peygamberimizin üzerine ilahiler okuyoruz, yıllardır gidip oraları görmek istiyorduk, Allah nasip etti. Allah-u Teâlâ kendisi için yaptığımız bu ibadeti kabul etsin" dedi.


İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Diyarbakır temsilcisi Mehmet Duyu, " Böyle bir organizasyonu gerçekleştirmeyi rabbim bizlere nasip etti. Umrecilerimizin büyük bir kısmı geri döndü. Kalan umreciler ise Pazar günü dönecekler. Umrecilerimizle görüşüp eksikliklerimiz varsa gidermeye çalışacağız. Bir sonraki organizasyonumuz bir öncekine göre daha iyi olacak" dedi.


Umreciler, kutsal topraklara duydukları hasretin döner dönmez başladığını ifade etti. (Yakup Moğulgani/Oktay Gündüz-İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir