• DOLAR 32.38
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2325.56
  • ...
Aradığı şifayı Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen M.A’nın (60), tetkikleri yapıldıktan sonra ana damarında tam tıkalı çatal darlığı olduğu tespit edildi.

Daha önce Ankara’da bir hastanede tedavi olan ve kalp damarları açılamayan M.A’ya doktorlar açık kalp ameliyatı yerine anjiyo olmasını tavsiye etti.

Doktorların tavsiyesi üzerine M.A, açık kalp ameliyatı yerine anjiyografi işlemle şifa buldu. M.A, Kardiyoloji Uzmanı Doktor Doğaç Okşen ve ekibince gerçekleştirilen 1,5 saatlik başarılı operasyonla sağlığına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

M.A’nın ameliyat süreci ile ilgili bilgi veren Okşen, anjiyo olması gerektiğini ve bunu kendisiyle paylaştıklarını ifade etti.

Okşen, “M.A. 60 yaşındaki hastamız, sağ olsun bize güvendi ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olmaya karar verdi. Daha önceden Ankara’da denenip açılamayan, açık kalp ameliyatı (bypass) önerilen ana damarında tam tıkalı çatal darlığı olan hastamıza yaklaşık 1,5 buçuk saat süren anjiyografi işlemiyle birlikte 2 stent takıldı. Hasta açık kalp ameliyatı olmaktan kurtuldu ve ertesi gün şifa ile taburcu oldu.” dedi. (İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir