• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
Mart ayı Biden için dert ayı oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ÖZEL HABER

Kasım ayına girilirken zinde başkan adayı profili sergileyen ve açıkoturumlara koşarak gelen Biden, mart ayı ile beraber adeta çöktü.

Gaf üstüne gaf hata üstüne hata yapmaya başladı

Özellikle mart ayında yaşanan bu çöküş dikkat çekici.

Biden, 9 martta Savunma Bakanının adını hatırlayamamış ve "Şeye şeye... Eski general, ona sürekli general diyip duruyorum. Benim, benim... Şu üniformanın başındaki adama (Savunma Bakanı) yaptığı her şey için teşekkür ettiğimizden emin olmalıyız" ifadeleri ile şaşırtmıştı.

HEM FİZİKSEL HEM DE ZİHİNSEL OLARAK ÇÖKTÜ

19 Martta yardımcısı  Kemale Harris için "devlet başkanı" gafında bulunan Biden yine geçen hafta uçağın merdivenlerinde tökezleyerek gündeme gelmişti.

Seçim sürecinde de arada bir gaflarda bulunsa da durum mart ayındaki gibi hem zihinsel hem fiziksel değildi. Nitekim Biden kasım ayında oğlunun adı ile torununun adını karıştırmıştı ama fiziksel olarak iyi durumdaydı. İlginç bir şekilde Biden fiziksel olarak da zor günler yaşamaya başladı.

KİME KONUŞTUĞUNU UNUTTU!

Biden, bu kez kime konuştuğunu unuttu. Bugünkü basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap verirken yanlış bilgiler veren Biden'ın düzeltmelerde bulunması için toplantıya kısa bir ara verildi.  Ara bittikten sonra konuşması beklenen Biden, kime hitap edeceğini unuttu ve  Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Ron Kline'a dönerek, “Bir sonraki konuya geçiyoruz ve... Ron, kime hitap etmeliyim? diye sordu.

Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü, aceleyle gazetecileri salondan çıkararak, “Basın mensuplarının artık gitme vakti geldi” dedi. 

Özellikle mart ayı ile birlikte Biden'ın hem fiziksel hem zihinsel olarak sağlığında ciddi sorunların ortaya çıkması seçim döneminde dile getirilen "Biden seçilse de başkan Kamala Harris olur" tezini gün geçtikçe güçlendiriyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir