• DOLAR 32.566
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.383
  • ...
Deprem Sandılar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kaza, Zeytinköy Mahallesi Saray Caddesi ile Vatan Bulvarı’nın kesiştiği kavşakta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Bir inşaat firmasına ait asfalt malzemesi yüklü kamyon, Saray Caddesi’nde ilerlediği sırada freni boşaldı.

Eğimli yolda hız kazanan kamyonun sürücüsü, sürekli korna çalarak yoldakilerin uzaklaşmasını sağlamaya çalıştı. Bu sırada kontrolden çıkan kamyon, Vatan Bulvarı’na geldiğinde yolun solundaki iki otomobile çarptı. Durmayan kamyon, otomobillerden birini sürükledi ve Bağbaşı Aile Sağlığı Merkezi’nin duvarına çarptı. Ardından da park halindeki minibüse çarpan tonlarca ağırlığındaki kamyon, sağlık merkezi önünde park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi.

Kamyonun altında kalan otomobil asfaltla kaplanırken, preslenmiş gibi ezildi. Kaza sırasında çevredekiler ve Aile Sağlığı Merkezi binasında olan sağlık personeliyle hastalar büyük panik yaşadı.

Kamyonun altında kalan otomobilde hiç kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

DEPREM OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER

Kazanın olduğu sırada Aile Sağlığı Merkezi’nde bulunanlar, büyük korku ve panik yaşadıklarını ifade edip deprem olduğunu düşündüklerini dile getirdi.

ŞOFÖRÜN KORNA ÇALMASI HAYAT KURTARDI

Hasar gören otomobil sahiplerinden Hasan Kaya, kamyon sürücüsünün korna çalarak hızla geldiğini söyledi.

Kaya, "Canımı 30 saniyeyle kurtardım. Kazadan 30 saniye önce otomobilime binecektim ancak arkadaşla konuşmaya başladım. Şimdi ezilen otomobilin altında ben olabilirdim. Böyle bir kazada ölen olmaması büyük bir şans" dedi.

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir