• DOLAR 32.335
  • EURO 35.126
  • ALTIN 2306.74
  • ...
Batman Üniversitesi Rektörü Demir: MEB desteğiyle önemli çalışmalara imza atacağız​
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bugün Millî Eğitim Bakanlığında gerçekleşen kabulde, eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede, Batman Üniversitesinin salgın koşullarında öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmadan devam ettirdiklerini anlatan Rektör Demir, uzaktan eğitim sistemi ile yapılabilecek uygulamalara dair Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Safran ile istişarelerde bulundu.

Batman Üniversitesinin gelişimini sağlamak ve eğitimde model olmak üzere planlanan projeleri hayata geçirmek istediklerini aktaran Demir, Millî Eğitim Bakanlığı desteği ile daha önemli çalışmalar yapabileceklerini kaydetti.

Eğitim kurumlarının ortak paydasını oluşturan öğrencilerin nitelikli bir eğitim almaları için yapılabilecek çalışmalara da katılmak istediklerini belirten Rektör Demir, günün hatırası olarak Safran'a hediye takdim etti.

Batman Üniversitesinin akademik gelişimine destek vermekten mutlu olacaklarını söyleyen Safran, ortak projelerde yer almaktan ve geleceğimizi şekillendirecek olan gençlerin eğitimine katkı sağlamaktan memnuniyet duyacaklarını kaydetti.

Üniversitelerin eğitim-öğretim faaliyetlerini yakından takip ederek bu faaliyetlerin bilim, teknoloji, sanayi ve üretime olan katkısını önemsediklerini anlatan Safran, Rektör Demir'e çalışmalarında başarılar diledi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir