• DOLAR 32.59
  • EURO 34.824
  • ALTIN 2502.174
  • ...
HÜDA PAR`da teşkilatlanma çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR, Ankara Yenimahalle ve Mamak ilçe teşkilatlarını kurarken, Diyarbakır`ın Çınar ve Ergani ilçe teşkilatları düzenlenecek törenlerle açılacak.

 

Ankara Mamak ilçe teşkilatını kuruldu
HÜDA PAR Ankara Mamak ilçe başkanlığı, bugün kuruluş için gerekli evrakların Kaymakamlığa teslim edilmesiyle resmen kuruldu.

Kuruluş ile ilgili açıklama yapan Mamak İlçe Başkanı Abdulhalim Çelik, Halka hizmet yolunda ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, teşkilatlarının hayırlara vesile olmasını diledi.

Ankara Yenimahalle teşkilatı
HÜDA PAR Ankara Yenimahalle ilçe başkanlığı kaymakamlığa yapılan başvuruyla resmen kuruldu.

Kuruluş ile ilgili açıklama yapan Yenimahalle İlçe Başkanı Mehmet Taş, \"Genel Merkezin ilçe başkanlığını kurmak üzere bize verdiği yetki ile bugün kaymakamlığa başvurduk ve alındı belgesini alarak resmen kurulmuş olduk. Halka hizmet yolunda elimizden gelen ne varsa yapmak için mücadele edeceğiz. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun\" dedi.

HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığının açılışı cumartesi günü yapılacak
Öte yandan HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanlığının, 16 Mart Cumartesi günü saat 10.00`da, Cumhuriyet mahallesinde düzenlenecek törenle açılacağı bildirildi.

Törene HÜDA PAR Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz ve diğer parti yetkilileri de katılacak. Çınar HÜDA PAR ilçe başkanı Abdurrahman Tekdal yaptığı açıklamada, Çınar ilçe başkanlığının açılışını 16 Mart Cumartesi günü saat 10.00`da yapacaklarını, açılışa bütün Çınar halkının davetli olduğunu ifade etti.

Ergani HÜDA PAR`dan açılışa davet
Ergani HÜDA PAR ilçe teşkilatı parti binası 17 Mart Pazar günü düzenlenecek törenle açılacak.

Diyarbakır-Ergani HÜDA PAR ilçe başkanı M. Emin Buran yaptığı açıklamada, \"Dicle Üç Yolunda bulunan parti binamızın açılış töreni 17.03.2013 saat 10.30`da Parti Genel Başkanı Hüseyin Yılmaz`ın katılımıyla açılacak. Parti görevlilerin konuşmalarından sonra kesilen kurdeleyle parti binamız resmen halkımızın hizmetinde olacak, tüm halkımızı bu hayırlı açılışa bekliyoruz\" şeklinde konuştu. (Furkan Gümüş, Vedat Aydın, Zeki Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir